Почитувани,

Отсега можете сами да ја изработите вашата електронска полиса за здравствено патничко осигурување, веднаш да ја добиете на Е-маил и безгрижно да го започнете Вашето патување.


За корисничка поддршка во врска со изработката на полисата можете да се јавите на телефонскиот број 02/3244-600 или да испратите маил на електронската адреса: osiguruvanje@ospol.mk (понеделник – петок 08-16 часот).


Со почит,

АД Осигурителна полиса