Искористете ја можноста да ја обновите Вашата полиса за каско осигурување или да заклучите нова полиса од удобноста на Вашиот дом. Полисата ќе Ви биде доставена по Е-маил во најкус можен рок.

 

За прашања во врска со заклучување на нови или обнова на стари договори, Ви стоиме на располагање преку е-маил osiguruvanje@ospol.mk или на телефонските броеви 02/32 44 632, 02/32 44 655, 02/32 44 634