Македонски  Англиски  Контакт
 

1. Референт за строга евиденција во Скопје

Кандидатот потребно е да има Правен или Економски Факултет, а возачка дозвола Б категорија е предност при селекцијата. Почетна плата 14.000 денари.


2. Администратор во сектор осигурување во Скопје

Кандидатот потребно е да има Економски Факултет, а возачка дозвола Б категорија е предност при селекцијата. Почетна плата 14.000 денари.


3. Референт за ликвидација на штети во Скопје

Кандидатот потребно е да има Правен Факултет, а возачка дозвола Б категорија е предност при селекцијата. Почетна плата 14.000 денари.


Вашето CV испратете го на на email info@insurancepolicy.com.mk со задолжително наведено име на работното место за кое аплицирате.

 

 Поплаки

Вашите поплаки се наши насоки за подобрување на услугата. Слободно пишете ни ги овде.