А.Д. Осигурителна полиса е постојано отворена за искусни и мотивирани соработници.
Доколку сте заинтересирани за работа во Друштвото, испратете ни CV

Активни огласи за вработување

Администратор за осигурување

  • Скопје

Заинтерисираните кандидати кои ги исполнуваат условите да достават кратка биографија (CV), мотивационо писмо и копија од уверение за завршено образование на емаил или на адреса Бул.Св.Климент Охридски Бр.26 Скопје во период од 06.02.2020 до 14.02.2020.

Рок во кој ќе биде извршен изборот на кандидатот е 30 дена по завршувањето на огласот.


АД Осигурителна полиса перманентно бара надворешни соработници за продажба/посредување на осигурување, доколку сте заинтересирани пратете CV

Прати CV